DeKLAUSEN

Despre proiect

In viziunea De KLAUSEN o afacere sanatoasa este aceea care transforma investitia initiala intr-o sursa durabila de prosperitate si care, in dezvoltarea ei, devine o ocazie de crestere profesionala si personala pentru toti cei implicati.

Portofoliul de servicii De KLAUSEN ilustreaza preocuparea noastra pentru optimizarea atat a elementelor de structura organizationala cat si a functionarii echipei.

Structura modulara De KLAUSEN permite abordarea independenta de catre fiecare departament a problemelor specifice sau unirea eforturilor pentru a da solutii integrate.

La De KLAUSEN suntem o echipa dedicata si competenta, generam profit si performante profesionale, combinam pragmatic inovatia si viziunea.

Misiunea noastra:
Aducem plusvaloare mediului de afaceri si managementului romanesc printr-o abordare profesionala si inovativa a activitatilor de training si consultanta.

Valorile noastre:

  • responsabilitate in relatia cu clientul;
  • precizie si claritate in evaluarea structurii si situatiilor;
  • creativitate in personalizarea solutiilor.

Pe parcursul unui an de colaborare, am constatat ca echipa De KLAUSEN detine doua calitati pe care noi le apreciem in mod deosebit: este vorba despre rigurozitatea si dedicarea atat de necesare in procesul complex al consultantei in management.

Nicolae Pascu

Presedinte, STK Financial

Vezi si celelalte proiecte