45% REDUCERE DE CRĂCIUN


Oferta e valabilă până în 23 decembrie

04
zile
10
ore
01
minute
34
secunde

Managers Academy - pachet SISTEM 

(modul 1 + modul 2)

La finalul primului modul îţi va fi mult mai clar ce ai de făcut ca manager şi ce nu ai de făcut (a doua parte e la fel de importantă ca prima).

Vei fi mai liniştit şi mai relaxat pentru că vei învăţa să pregăteşti lucrurile din timp. Practic, vei primi o serie de Instrumente de Bază pentru activitatea ta.

În al 2-lea modul vorbim despre managerul cu echipa şi organizaţia. Dacă primul modul a fost pentru claritatea managerului cu el însuşi, al 2-lea modul este pentru claritate cu echipa. Vei afla cum să lucrezi cu echipa astfel încât să eviţi conflictele şi să obţii cele mai bune performanţe.

Detalii: [ManagersAcademy.ro]

Preț de listă = 1889 lei

Preț ofertă = 995 lei

Managers Academy ECHIPA 

(modul 5 + modul 6)

Modulul 5 este dedicat celei mai preţioase resurse din orice companie – oamenii. Vei afla cum poţi să faci un management practic al resurselor umane şi cum să ai o echipă de oameni potriviţi, performanţi şi motivaţi.

În modulul 6 (Coaching și Leadership), am păstrat pentru tine ceva cu adevărat special. Se spune că dacă vrei să recunoşti un lider trebuie să te uiţi în spatele lui ca să vezi câţi oameni îl urmează.

Detalii: [ManagersAcademy.ro]

Preț de listă = 1889 lei

Preț ofertă = 995 lei

BOSS

BOSS (Business Operating System Shortcut) este cursul online dedicat antreprenorilor de cursă lungă care doresc să își consolideze afacerea și să creeze premisele unei creșteri sănătoase a businessului. Ai acces la un set complet de concepte simple și instrumente practice care acoperă aspectele cele mai relevante pentru conducerea afacerii tale. Învață cum să îți consolidezi afacerea, controlat și sustenabil!

Detalii: [eliaderotariu.ro/BOSS]

Preț de listă = 740 lei

Preț ofertă = 395 lei

eCLAR 

Cursul online eCLAR. Acționează. Fii campion îți oferă un cadru structurat pentru a rămâne aproape de obiectivele tale, motivat și disciplinat. Este pentru cei care sunt în căutarea instrumentelor, mindsetului și obiceiurilor care îi pot propulsa la nivelul următor în carieră, afacere, sănătate, relații sau în alte domenii. 

Detalii: [eCLAR.biz]

Preț de listă = 247 lei

Preț ofertă = 135 lei

Managers Academy FINANCIAR  

(modul 3 + modul 4)

În al 3-lea modul vorbim despre business. Care sunt elementele esenţiale pe care un manager trebuie să le cunoască despre vânzări şi marketing? Ce trucuri poate folosi un manager pentru a creşte vânzările şi a direcţiona acţiunile de marketing într-o direcţie semnificativ productivă fără să risipească resurse importante?

În al 4-lea modul discutăm despre bani. Cum poate un manager să ţină sub control costurile, cum are grijă de profit, cum face să aibă bani atunci când are nevoie de ei şi nu numai?

Materialele video din această lună îţi vor oferi foarte mult confort în activitatea ta, în special dacă nu ai studii economice.

Detalii: [ManagersAcademy.ro]

Preț de listă = 1889 lei

Preț ofertă = 995 lei

Sales Mastery - 

ABC-ul vânzătorilor de elită

Programul online Sales Mastery este cursul prin care înveți cum să îți eficientizezi procesul de vânzare, să vinzi mai ușor și să îți crești substanțial veniturile. 

Vei avea soluții concrete la problemele tale în procesul de vânzare, îți va fi mult mai ușor să creezi relații cu clienții sau prospecții tăi și vei învăța să vinzi mai relaxat și să te bucuri de ceea ce faci.

Detalii: [Sales-Mastery.ro]

Preț de listă = 932 lei

Preț ofertă = 495 lei

ComuniK

Cursul ComuniK  te ajută să te “descifrezi” pe tine, să te faci înțeles, să comunici și să construiești relații puternice și sănătoase cu cei din jur. Este un curs online bazat pe pe tehnici validate științific în ultimii 30 ani, folosite până acum de sute de mii de oameni (antreprenori, lideri, oameni de vânzări, angajați, cupluri, părinți). Învață cum să comunici și să relaționezi eficient, la muncă și acasă! 

Detalii: [eliaderotariu.ro/ComuniK]

Preț de listă = 303 lei

Preț ofertă = 165 lei