B.O.S.S. Pentru antreprenorii de cursă lungă

Când tu răcești, tușește și afacerea ta?

Învață cum să îți consolidezi afacerea, folosind instrumente simple, testate și ușor de implementat

Să fii antreprenor este … o provocare.

 

Pe de o parte, ai ales libertatea de a fi propriul tău șef și de a-ți crea un stil independent de viață, de a avea un impact semnificativ asupra celor din jur, a mediului și a societății. 

 

Pe de altă parte, viața de antreprenor nu este întotdeauna atât de plină de farmec precum se spune ☺. Ea seamănă de cele mai multe ori cu un roller coaster, plin de urcușuri și coborâșuri. 

 

Punerea pe picioare a unei afaceri este, probabil, etapa cea mai stresantă și totodată cea mai riscantă din ciclul de viață al unei afaceri. Provocările sunt numeroase și poți ceda oricând în această etapă. 

 

Pe măsură ce afacerea crește și generează venituri, operațiunile devin mai complexe, provocările și obstacolele pe care le întâmpini cresc și ele. Acum apare pericolul de a te afunda prea mult în zona operațională, să faci prea mult din prea multe și să pierzi vederea de ansamblu asupra afacerii și a viitorului său.

În această etapă, poți devia cu ușurință de pe traseu sau poți deveni copleșit.


Începi să te simți stresat și epuizat, lucrând mai mult și mai din greu decât oricine din echipa ta. Viața ta personală și familia au de suferit deoarece te dedici în totalitate afacerii. Simți că timpul nu îți mai aparține, iar rezultatele nu sunt cele pe care le-ai așteptat.


Acesta este momentul ideal să cauți ajutor, să folosești instrumente care să îți permită să controlezi dezvoltarea și să consolidezi fundația organizației.


În cei peste 20 ani de antreprenoriat, am aflat atât din propriile mele reușite, cât și din eșecuri că, în conducerea afacerii, cheia este să te concentrezi pe un număr limitat de aspecte. Altfel, totul se transformă în haos.


Din experienţa pe propria piele, din experienţa de lucru cu zeci de companii şi sute de echipe (în calitate de manager, trainer, business coach), am creat programul BOSS. Este un ghid practic, dedicat antreprenorilor de cursă lungă, care au înţeles că succesul este un maraton și nu un sprint, care îşi doresc să aibă succes și rezultate remarcabile atât în afaceri cât și în viața personală.

Ce este BOSS? 

Programul online de consolidarea si cresterea afacerii, testat și implementat în sute de companii românești

BOSS este un program testat şi verificat, dedicat celor care nu vor să piardă timp repetând greşelile altora sau inventând instrumente care există deja.


Vei învăța, la fel ca alte câteva sute de antreprenori de succes din România, cum să îți conduci afacerea fără stres și frustrări și cum să-ți recâștigi energia, focusul și entuziasmul.


Te voi susține să te concentrezi pe ce este relevant pentru afacerea ta, să ai claritate legat de ce ai de făcut pentru a-ți consolida afacerea și pentru a crea premisele unei creșteri sănătoase a businessului și să dezvolți o echipă care îți împărtășește viziunea, comunică eficient și își asumă pe deplin responsabilitățile.


Programul este construit in jurul a 8 componente cheie pe care este esențial să se concentreze antreprenorii, în orice etapă de dezvoltare a businessului:

Direcție 
Obiective
Planificare
Vânzari
Implementare
Financiar
Echipă
Leadership

Tot ce ai de făcut este să aloci 2 ore pe săptămână și să ACȚIONEZI. În acest program:

 • Ţi se explică fiecare concept esenţial în câte un video cu o durată medie de 8 minute;
 • Primeşti informaţia esenţială, fără filosofii, dar cu exemple clare şi uneori cu glume ca să înveţi uşor;
 • Afli cum să planifici rezultatele pe care vrei să le obţii, cum să eviţi pericolele care ar putea sa te oprească, cum să te bucuri de rezultatele echipei tale iar oamenii tăi să fie mândri că sunt conduşi de tine.

Instrumentele, principiile şi metodele de conducere a afacerii sunt aceleaşi pentru toată lumea şi funcţionează pentru orice manager care vrea să le aplice. Tot ce ai de făcut este să cunoşti și să înțelegi instrumentele şi să le aplici până obţii rezultatele pe care ţi le doreşti.

Ce obții dacă te înscrii

1.

 Asimilarea unor instrumente practice care să contribuie la consolidarea afacerii tale;

2.

Creşterea încrederii în sine şi stimularea dorinţei de dezvoltare şi de depăşire a limitelor proprii;

3.

Dezvoltarea unor comportamente manageriale reale;

4.

Dezvoltarea şi susţinerea oamenilor pe care îi conduci astfel încât aceştia să “dea totul”, să-şi folosească 100% propriul potenţial;

5.

Creşterea performanţelor individuale şi ale echipei conduse de tine;

6.

Dezvoltarea unui fundament solid de cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru a deveni un antreprenor de succes;

7.

Dobândirea unei viziuni clare şi integrate privind afacerea ta.

Pachete disponibile

Essential BOSS

740 lei

455
 • Acces pe viață la lecții și la instrumente practice, formulare de lucru, checklist-uri.
 • Acces la viitoarele upgrade-uri ale programului.
Smart BOSS

1233 lei

698
 • Acces pe viață la lecții și la instrumente practice, formulare de lucru, checklist-uri.
 • Acces la viitoarele upgrade-uri ale programului.
 • 2 Webinarii Live (1 pe luna) pentru implementarea accelerată a programului.
 • Intensive Masterclass, pentru monitorizarea progresului și celebrarea succesului, la 3 luni după inceperea cursului.
 • Voucher de 10% din prețul de vânzare la orice produs marca Eliade Rotariu, achiziționat în următoarele 6 luni
Premium BOSS

2905 lei

2100
 • Tot ce include Smart BOSS +
 • 1 discutie de 1h 30 min cu Eliade (live in Cluj, sau oline)
 • Acces pentru încă o persoană la BOSS Essential (poate fi mâna ta dreaptă din companie, astfel încât să începi implementarea puternic și imediat).
 • Acces integral în Managers Academy ( program de dezvoltare managerială, cu peste 200 lecții).

Detalii bonusuri

⚪ Suport si asistenţă 


Primeşti răspuns la orice întrebare legată de tema programului. Singura condiţie este să parcurgi mai întâi modulul (din care este întrebarea) pentru ca nu cumva răspunsul să fie deja în video-urile pe care le-am pregătit pentru tine.

⚪ Formulare si instrumente de lucru 


Am sintetizat paşii pe care trebuie să îi faci şi ne-am asigurat că vei avea instrumentele de lucru necesare pentru pune în practică imediat tot ceea ce ai învăţat.


⚪ Acces pe viață


Ai acces pe viaţă în program. Practic, după ce plăteşti, poţi revedea conţinutul programului, oricând ai nevoie. Poate peste 9 luni, sau peste 2 ani.⚪ 2 Webinarii live, în care îţi voi răspunde personal la întrebări 


Îmi doresc ca tu să ai posibilitatea să interacţionezi cât mai mult cu mine. De aceea, în afară de consultanţa personalizată pe email, vei putea comunica cu mine în 2 sesiuni live, online, cu durata de 1 oră, organizate lunar. Poţi să îţi pregăteşti întrebările adunate în timp ce parcurgi programul şi eu îţi voi răspunde punctual, îţi voi oferi, dacă e cazul, informaţii suplimentare faţă de cele din curs  şi te voi ajuta să îţi clarifici nelămuririle sau nesiguranţa. 


⚪ Intensive Masterclass pentru monitorizarea progresului și celebrarea succesului 


Ti-am pregătit o sesiune de 90 minute în care vom evalua progresul fiecărui antreprenor înscris în program (opțional). 


Liliana P.

Cursant

Video-urile sunt pline de substanţă, cu exemplificări concise, la subiect, fiecare noţiune este însoţită de explicaţie, …profesionist ca un trainer care face asta de-o viaţă! Şi totodată au o căldură, nu ştiu de unde vine, probabil din naturaleţea cu care explici totul, faci ca lucrurile să pară şi foarte simple. 

Iuliu M.

Cursant

De când am început cursul, mi-am dat seama câte greşeli am făcut până acum, cu toate că eram extrem de bine intenţionat. Până acum am învăţat foarte multe lucruri noi într-o manieră simplă şi uşor de pus în practică.

Beatrice B.

Antreprenor

Este cel mai bun trainer din cati am cunoscut. Diplomat, carismatic, bun strateg. Trainingurile lui sunt memorabile.

Despre Eliade Rotariu

Sunt Eliade Rotariu, fondatorul programului BOSS. Sunt un adept al soluţiilor simple şi practice, care duc la rezultate imediate.  


Misiunea mea este să inspir și să susțin campionii în afaceri să-și atingă visul. Studiile și experiențele de medic (peste 11 ani), de antreprenor (peste 20 de ani) și de trainer și consultant (peste 20 de ani) îmi dau încrederea că te pot sprijini cu adevărat să-ți eficientizezi și să-ți dezvolți afacerea. Sunt convins că reușita echipei și a organizației este suma armonizată a succeselor și împlinirilor oamenilor.  Folosesc tehnici de consultanță, training și coaching care accelerează învățarea, favorizează acțiunile eficiente și generează rezultate extraordinare.

Alătură-te celor care au avut încredere în noi în peste 20 ani de activitate:

Este pentru tine?

Acum este momentul să decizi dacă BOSS este programul potrivit pentru tine și pentru afacerea ta.

Este pentru tine dacă

Dacă te încadrezi în următoarele situații, atunci BOSS este PERFECT pentru tine și m-aș bucura să te alături chiar astăzi comunității de antreprenori asumați și de succes:

 • Ești un antreprenor determinat, care știe ce vrea și care se străduiește să își dezvolte afacerea.
 • Ai o afacere funcțională, cu o echipă de oameni harnici, cu un portofoliu stabil de clienți și cu venituri generate lunar din activitatea proprie.
 • Ai o afacere de succes, dar ai ajuns în etapa în care îți dorești să faci schimbări pentru a trece la următorul nivel de dezvoltare.
 • Ești dispus să investești timp, efort, dăruire și disciplină pentru a pune în practică instrumentele recomandate în program, și îți asumi responsabilitatea implementării, monitorizării și controlului pentru toate acțiunile inițiate.

Nu este pentru tine dacă

Dacă te încadrezi în următoarele situații, atunci BOSS cu siguranță NU este pentru tine:

 • Cauți o soluție magică sau o „schemă rapidă de îmbogățire”.
 • Nu îți asumi propriile greșeli, nu înveți din ele și dai vina pe alții pentru neîndeplinirea obiectivelor și eventualele eșecuri.
 • Cauți doar un alt curs pe care să îl arhivezi în bibliotecă ☺, la gândul că într-o zi, cândva, la momentul perfect pentru tine, vei experimenta ce ți-am recomandat în program.
Gina M

CEO

Recomand acest program pentru informațiile consistente expuse într-un mod care a facilitat înțelegerea și asimilarea lor.

Victoria D.

CEO, Constanta

Programul vine cu un aport important de informații pentru activitatea managerială, este o provocare pentru îmbunătățirea rezultatelor profesionale dar și a celor din viața personală.

Maria C.

Cursant

Un curs care m-a ajutat să-mi programez şi prioritizez mai bine acţiunile şi timpul alocat, să fiu mai atentă la motivarea echipei, la abordarea şi acordarea feedback-ului, un curs care chiar pe mine m-a motivat, mi-a readus la suprafaţă abilităţi şi acţiuni pe care nu ştiam că le am atât de bine conturate. Interacţiunea cu Eliade a fost un bun prilej să dialogăm liber, să înţelegem ce greşim dar mai ales ce trebuie să facem bine – adică să MOTIVĂM! Finalul acesta este “OAMENII SIMT NEVOIA PERMANENTĂ DE APRECIERE” şi eu am simţit asta tot cursul.

Care e structura BOSS

1

Claritate

 • Vei înțelege importanța clarității privind direcția afacerii.
 • Vei putea răspunde la întrebările: Încotro mergi? Cât de clar ți-e ce îți dorești? Cât de mult vorbești despre asta?
 • Vei identifica reperele strategice care conturează identitatea afacerii tale.

2

 Obiective

 • Vei înţelege cum să îţi stabileşti obiectivele, astfel încât să fii motivat să le atingi, împreună cu echipa ta.
 • Vei afla care sunt principalele lucruri de care trebuie să ții cont atunci când stabilești obiective.
 • Vei identifica ce poți să faci atunci când stabilești obiective pentru ca ceea ce îți dorești să se întâmple mai ușor, mai repede și mai bine.

3

Planificare/Monitorizare 

 • Vei afla cum să îţi planifici rezultatele pe care vrei să le obţii.
 • Vei afla modalități prin care să eviți pericolele care ar putea să te oprească în realizarea planurilor.
 • Vei înțelege aspectele esențiale despre monitorizare si control.

4

Vânzări

 • Vei afla care sunt elementele esenţiale pe care un antreprenor ar trebui să le cunoască despre vânzări şi marketing.
 • Vei învăţa cum să identifici nevoile și dorințele clienților, astfel încât să le oferi soluțiile cele mai potrivite pentru ei.
 • Vei înțelege ce metode poți folosi pentru a creşte vânzările şi a direcţiona acţiunile de marketing într-o direcţie semnificativ productivă fără să risipești resurse importante.

5

Implementare

 • Vei învăţa cum să îţi administrezi în mod eficient timpul, fără stres şi oboseală.
 • Vei înţelege cum să-ţi concentrezi eforturile pe prioritățile care contează.
 • Vei afla cum să folosești eficient instrumentele de managementul timpului și productivitate personală.

6

Financiar

 • Vei afla care sunt noțiunile financiare esențiale necesare antreprenorilor pentru controlul afacerii.
 • Vei afla cum să ai grijă de costuri și de profit.
 • Vei înțelege importanța principalelor două instrumente financiare care te ajută să deții controlul afacerii: buget si cashflow.

7

Echipa 

 • Vei afla cum poţi să faci un management practic al resurselor umane.
 • Vei înțelege cum îți construiești o echipă de oameni potriviţi, performanţi şi motivaţi.
 • Vei identifica metode prin care îți poți păstra lângă tine oamenii valoroși.

8

Leadership

 • Vei descoperi cum poți deveni un lider autentic, eficient și de succes pentru echipa ta.
 • Vei înțelege ce sunt conducătorii și cum acționează ei.
 • Îți vei autoevalua comportamentele și vei afla cum îți poți dezvolta abilitățile de leadership.

100%

GARANTIE

Satisfacţie garantată 30 de zile garanție

Achiziționează programul, începe să folosești instrumentele, punându-le în aplicare în compania ta. Dacă din orice motiv - sau fără un motiv anume - nu vei fi mulțumit, îți primești toți banii înapoi. Ai 30 de zile timp să testezi programul și te poți răzgândi oricând! Dacă tu nu ești mulțumit, nu suntem nici noi. Trimite-ne doar un email si îți vom returna integral investiția. Ce mai aștepți? Comandă acum și ne vedem în program!

Cum se desfășoară programul

Ai acces instantaneu la materiale. Imediat ce-ai cumpărat, primești în inbox emailul cu datele de acces în platformă.


Parcurge lecțiile și lucrează în ritmul tău, atunci când ai timp, acasă sau la birou, chiar și atunci când îți bei cafeaua de dimineață. Platforma pe care găsești lecțiile este intuitivă și ușor de navigat.

Săptămânal, ia parte la întalnirile online cu Eliade Rotariu și cu ceilalți antreprenori. 


Oricând ai nelămuriri sau întrebări, trimite un email la contact@eliaderotariu.ro. În funcție de nevoile tale, Eliade sau echipa tehnică te vor ajuta să găsești soluția potrivită pentru tine

Începe să aplici imediat, fă imbunătățiri mici și vizibile, pas cu pas și pregătește-te de marile schimbări, reale și permanente!

Eusebiu  Burcas

Cashflow Godfather

Îl apreciez pe Eliade pentru că este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Face parte dintre cei care au testat în propria realitate informaţia pe care o transmite mai departe.

Lucrul cu un profesionist ca Eliade îţi oferă ocazia să eviţi zeci de greşeli dar, mai mult decât atât, îţi oferă un sistem care a fost rafinat şi retestat mulţi ani la rând. Dă-ţi şansa să nu „reinventezi roata” ci să o foloseşti de la cei care au testat-o şi calibrat-o în locul tău.

Dan Luca

Productivity Coach

Il cunosc pe Eliade de mai bine de 10 ani si pot sa spun despre el doua lucruri: E un profesionist caruia ii pasa! Ii pasa de performanta celor pe care ii instruieste, ii pasa de excelenta cu care livreaza, ii pasa de efectele pe termen lung ale muncii sale. Si pentru ca ii pasa, are rezultate! Eliade este un companion de drum, nu doar un meserias in management!

Monica Ion

Expert Resurse Umane

Un curs care m-a ajutat să-mi programez şi prioritizez mai bine acţiunile şi timpul alocat, să fiu mai atentă la motivarea echipei, la abordarea şi acordarea feedback-ului, un curs care chiar pe mine m-a motivat, mi-a readus la suprafaţă abilităţi şi acţiuni pe care nu ştiam că le am atât de bine conturate.

Interacţiunea cu Eliade a fost un bun prilej să dialogăm liber, să înţelegem ce greşim dar mai ales ce trebuie să facem bine – adică să MOTIVĂM! Finalul acesta este 
OAMENII SIMT NEVOIA PERMANENTĂ DE APRECIERE şi eu am simţit asta tot cursul

Întrebări frecvente

Va funcţiona şi în cazul meu? Am mai fost la traininguri şi nu am rămas cu mare lucru. Este ceva diferit?

Am nevoie de software sau echipamente de calculator speciale?

Pot intra mai multe persoane pe acelaşi cont (colegi, familie)?

Ce fac dacă nu pot plăti cu cardul ?

Disclaimer
Programul BOSS este dezvoltat pe baza programului managerial complex MANAGERS ACADEMY.


Dacă deja ai achiziționat integral Managers Academy, atunci ai toate instrumentele la îndemână pentru dezvoltarea afacerii. Dacă îți dorești să te alături comunității BOSS și să beneficiezi de bonusurile speciale, scrie-ne un email pe adresa contact@eliaderotariu.ro și îți vom trimite o ofertă de nerefuzat.

Copyright 2012-2019 - Eliade Rotariu - All Rights Reserved